ПРАВИЛА

Комп'ютерна мережа BEATLE.NET була заснована в 2005 році. З того часу ми значно змінилися, і продовжуємо розвиватися. Наша основна задача - надання високоякісних інтернет послуг. Об'єднуючи оптичні та мідні лінії зв'язку ми доставляємо Інтернет в кожен будинок. Зараз кожен може оцінити, що таке швидкісний інтернет, з яким не може зрівнятися жоден інший тип підключення (dsl, dial-up, кабельні tv-мережі). Швидкість 100 мегабіт / с до Української частини Інтернет (UA-IX) стирає межу між локальною мережею і глобальною інформаційною системою Інтернету. Передати інформацію на комп'ютер в сусідньому місті не складніше, і не повільніше, ніж на комп'ютер в сусідній квартирі. Цим і пояснюється концепція «Інтернет для дому», щоб наші клієнти відчували себе в Інтернеті як вдома.
Але це не означає, що ми націлені виключно на домашній сегмент користувачів, ми також працюємо з корпоративними клієнтами.
Територіально мережа знаходиться в Чернігові в районі Єськова, Червоногвардійської, Стрілецькій. Ми постійно працюємо над розширенням покриття нашої мережі. Навіть якщо ви захочете підключиться в мережі поза зоною покриття ми вас можемо під'єднати радіо з'єднанням. І вже користуючись послугами Інтернету ви зможете комфортно дочекатися нашої оптичної лінії.

 

Бітл.нет - Інтернет для дому, Інтернет для людей!