Що таке Joomla!

На зазначених Інтернет ресурсах Ви зможете переглянути телевізійні канали онлайн. Для зручності всі онлайн канали на сайті сортовані за категоріями (інтернет трансляції: Росії, України, Новини, Розваги, Спорт, Бізнес, Музика, Мода, Наука, Громадські). Дивитися онлайн ТБ можна абсолютно безкоштовно через ваш браузер. Щоб збільшити на весь екран, клікніть 2 рази на плеєрі. Буферизація може займати від 5 до 30 сек. Зачекайте цей проміжок часу, якщо програма не працює, або спостерігаються часті буферизації, значить швидкість вашого підключення нижче необхідної або ж сервер трансляції перевантажений.

 
 
 torrent-tv.ru

Torrent технології активно розвивалися, і зараз вони дозволяють не тільки завантажувати файли, але і дивитися живі онлайн трансляції на вашому комп'ютері! Портал "Перше торрент телебачення" побудований саме на цих технологіях. Всі онлайн трансляції забезпечені P2P мережею складається з багатьох користувачів, які дивляться одні й ті ж канали. У цього способу перегляду є багато плюсів, головний - це перегляд трансляцій без гальм! Завдяки багатьом користувачам мережі P2P серверу не перевантажені, весь трафік поширюється між самими користувачами мережі P2P. Завдяки цьому, цей портал не боїться перевантажень і здатний витримати будь-який спортивний подія!

 

 tele.org.uaСайт на якому, після реєстрації, можна дивитися канали в браузері або завантажити програму iptv player.

Програма iptv player є простою і зручною в управлінні програмою для перегляду цифрового (IP) телебачення. Плеєр забезпечує комфортний перегляд без проблем в мережі провайдера, з можливістю перегляду незашифрованих потоків, а також з частковою підтримкою ТВ-тюнерів за допомогою WDM-драйвера.С допомогою зручної програми iptv player ви зможете вибирати окремі настройки для каналів, записувати потоки в файл, переглядати список каналів в окремому відео вікні.
 

 RUS TV Player v.2.0.1

 

Програма для перегляду телевізійних каналів онлайн інтернет телебачення російською мовою.

Програма повністю безкоштовна дуже простий і зручний інтерфейс, повністю російською мовою, все готово для перегляду російських ТБ-каналів. Все що потрібно для перегляду - це підключений з'єднання Інтернет. Перегляд телеканалів можливий як в повноекранному режимі, так і віконному.
 onlinetb.com.ua

Це безкоштовний ресурс інтернет тв, за допомогою якого можна побачити майже весь світ в реальному часі, дізнатися всі останні новини, побачити всі нововведення в науці, спорті, музиці, розвагах! Багато цікавих онлайн телеканалів розділених для зручності на категорії .... Не потрібні спеціальні програми, обладнання або реєстрація. Пізнавайте світ разом з нашим сайтом не втрачаючи дорогоцінного часу на пошуки новинок! Все краще вже у нас! Кількість онлайн телеканалів на поточний момент 533

 
debilizator.tv
 Debilizator.TV - це можливість дивитися онлайн телебачення. Ви можете дивитися ТБ ефір Москви не відходячи від комп'ютера.
 tvsport24.info
Каталог ресурсів потокового інтернет телебачення
 tv.vnutri.infoНа сайті tv.vnutri.info ви зможете переглянути телевізійні канали онлайн. Для зручності всі ОНЛАЙН КАНАЛИ на сайті сортовані за категоріями (інтернет трансляції: Росії, України, Новинні, Розваги, Спортивні, Бізнес, Громадські, Мода, Музика, Наука) Дивитися онлайн тв можна абсолютно безкоштовно через ваш браузер.