Банери

Шукайте якісний хостинг сайтів під особистий блог або ж великий портал?
Потрібні розширені можливості по налаштуванню але без зайвих складнощів?
Турбуєтеся що з ростом проекту Вам знадобиться міняти хостинг і будуть перебої в роботі?
Для користувачів інтернет провайдера "НОВА" всередині мережі безкоштовно і 5 днів якісного хостингу відразу після реєстрації, без оплати, за обраним Вами тарифу в Інтернеті.
Знаючи бажання своїх клієнтів, розуміючи що з ростом проектів, нашим клієнтам знадобиться змінити клас послуги на більш високий, ми пропонуємо простий перехід з одного класу послуги на інший.

Хостинг - слово, яке стало відоме навіть людям, далеким від комп'ютерних премудростей.
Слово хостинг (hosting) прийшло до нас з англійської мови, як і більшість комп'ютерних термінів.
Зараз складно точно визначити походження слова hosting. Швидше за все воно походить від традиції зустрічати гостей при вході в свій будинок. Адже по англійськи господар і господиня - це host and hostess.
Якщо коротко, хостинг - сервер, куди сайти приходять в гості, і залишаються жити надовго: поки не запрацюють грошей на власний великий будинок (виділений сервер в оренду) або хоча б на квартиру в багатоповерхівці (віртуальний виділений сервер, VPS).
Cервера, куди ваші сайти приходять на хостинг знаходяться в спеціальній кімнаті (гермозоні), в спеціальному приміщенні - дата-центрі, центрі обробки даних.
Хостинг сервера компанії Hvosting.ua розташовані на сьогоднішній день в кращих в Україні за технічної оснащеності і досвіду технічного персоналу центрах обробки даних. Це Воля DC # 2 і новий датацентр компанії colocall "бункер". Наші партнери допомагають нам забезпечувати найнадійніший хостинг для ваших сайтів.

Сайти можуть бути статичними (html) або використовувати на хостнге різні скрипти на різних мовах програмування.
Скрипти дозволяють збільшити інтерактивність сайту на хостингу, зробити сайт більш динамічним і живим. Власне зараз статичний сайт на платному хостингу це велика рідкість, тому що статичному сайту вистачає і умов безкоштовного хостингу.
Платний хостинг, на відміну від безкоштовного, надає вам значно більші ресурси на сервері, використовує як правило більш надійне обладнання, забезпечує резервне копіювання ваших сайтів на хостингу.

КРИСТАЛ надає професійний php хостинг з підтримкою баз mysql, postgresql, sqlite, db4, широким спектром модулів php і додатковим набором функцій PEAR. Якщо якийсь модуль, що потребується для роботи вашого сайту, виявиться не встановлено на нашому хостингу - ви можете звернутися до нашої технічної підтримки і впевнений що ми підемо вам на зустріч.
Саме php, будучи найпопулярнішою мовою програмування, використовується при написанні 95% сайтів, тому php хостинг є найбільш затребуваним видом хостингу.
Наш php хостинг оптимізовано для обслуговування високовідвідуваних сайтів (до 1 млн запитів в добу) яким інші хостери вже пропонують переїжджати на VPS.

Також Hvosting.ua забезпечить безперебійну роботу з високим аптаймом для сайтів, написаних на perl, ruby ​​і python.

Ми не надаємо windows хостинг для сайтів написаних на ASP, .NET, C #, але ви можете використовувати оренду сервера для розміщення вашого сайту. Як правило windows хостинг потрібно для сайтів великих підприємств або корпорацій, і додаткові витрати на оплату ліцензій windows і оренду сервера для них не принципові.