Інтернет, мережа, WiFi

Установка Windows. Тільки що встановлена ​​і добре налаштована операційна система може перетворити старенький і не дуже потужний комп'ютер, скажімо не в літак, але в середню іномарку точно. Налагодження та установка Windows для багатьох може здатися справою не складним або як правило, багато хто користується послугами знайомих родичів тд. і т.п. І добре якщо установку Windows проведе той чоловік, який в цьому дійсно розбирається. Ви запитаєте: «а навіщо платити за ту послугу, яку я можу отримати безкоштовно». Але Ви подивіться на це з іншого боку. Як правило, знайомі «за безкоштовно», кудись поспішають, і можуть не завжди якісно до кінця виконати поставлене їм завдання, навіть якщо вони добре розбираються в даному питанні. Також, багато такі знайомі не є фахівцями в комп'ютерній справі, а мають поверхневі знання, яких достатньо, щоб встановити Windows і все. А що ж робити в такому випадку запитаєте Ви? Довірте установку операційної системи Windows професіоналам - фахівцям нашої компанії і Ваші друзі і знайомі не будуть від Вас ховатися.

Операційні системи Windows діляться на кілька видів: призначені для користувача і серверні.

Призначені для користувача операційні системи сімейства Windows почали свій шлях, давно починаючи з Windows 1.0 - 3.1 і закінчуючи Windows 7. Як правило, ці операційні системи призначені для домашнього використання або для робочих місць на підприємствах. Найпопулярнішими на сьогодні є Windows XP і Windows 7. Windows XP зарекомендувала себе як швидка, стійка і не ресурсномістка операційна система, за рахунок чого дуже швидко завоювала величезну кількість шанувальників, що віддають перевагу саме цю систему. Windows 7 це нова, остання на сьогоднішній день, операційна система випущена компанією «Microsoft» яка відповідає всім вимогам сучасної операційної системи, починаючи від дизайну закінчуючи безпекою. Операційні системи діляться на 32 бітні і 64 бітні. Ми не будемо пояснювати принцип роботи Windows x32 і Windows x64. Головна відмінність таких систем в тому, що 32 розрядна система може використовувати лише 3,5 гігабайти оперативної пам'яті. Так само слід пам'ятати, що після установки Windows 7 x64 у Вас можуть виникнути ряд проблем з установкою драйверів для різних пристроїв, що підключаються (принтери, сканери ...). Windows 7 стабільно, все більше і більше, завойовує користувачів персональних комп'ютерів у всьому світі.

Серверні операційні системи сімейства Windows так само починали свій шлях з Windows NT 3-4 і закінчили Windows 2008. Головне завдання цих систем забезпечити роботу серверів для вирішення і виконання завдань в бізнес сфері. Головним завданням таких операційних систем забезпечити роботу серверних додатків, високий рівень безпеки та відмовостійкості. Самими популярними сьогодні вважаються Windows 2003 і Windows 2008, перша перевірена часом, друга набирає популярність за рахунок нових можливостей і рішень. Яку операційну систему вибрати вирішувати звичайно Вам, в будь-якому випадку, якщо Ви не зможете визначитися наші фахівці завжди готові прийти до Вас на допомогу і проконсультувати по будь-якій операційній системі Windows / Якщо Вам потрібні послуги по установці Windows телефонуйте нам.

 

Опис послуги по установці Windows.

Чистий установка Windows: включає установку операційної системи Windows 98 / ME / XP / 2003 / Vista / Seven,8,10 без збереження даних, а також установку драйверів пристроїв комп'ютера і налаштування з'єднання інтернет, налаштування локальної мережі.

Установка Windows зі збереженням даних: установка операційної системи Windows 98 / ME / XP / 2003 / Vista / Seven,
8,10 зі збереженням даних, а також установка драйверів пристроїв, і основний цикл прання. Налаштування з'єднання інтернет, настройка локальної мережі.

Комплексна установка Windows: включає установку операційної системи Windows 98 / ME / XP / 2003 / Vista / Seven,
8,10 зі збереженням даних, установку драйверів. А також настройку комп'ютера, налаштування підключення до локальної мережі, якщо така є, настройку підключення інтернет. При виборі даної послуги Ви також отримаєте установку комплексу програм для зручної роботи користувача (архіватори, кодеки, графічні редактори ...).

Установка Windows 2003 або Windows 2008 вартість установки даного типу систем коливається в певних межах за рахунок налаштування даного продукту, відповідно до Ваших потреб.

Відновлення Windows - навіщо це потрібно? Припустимо, у Вас встановлена ​​і налаштована операційна система сімейства Віндовс, і стоїть велика кількість софта, на якому Ви працюєте. Природно після переустановлення операційної системи Вам доведеться знову встановлювати і налаштовувати весь софт, крім цього можна втратити різні дані, з якими Ви працювали. Відновлення Windows - це відновлення роботи операційної системи, яке включає в себе пошук помилок завантаження і їх усунення, при цьому всі дані і програми зберігаються в початковому вигляді.

Налаштування Windows включає в себе оптимізацію роботи операційної системи, установку деяких програм, оптимізацію реєстру, і так само безпосередньо тонке налаштування windows для прискорення роботи самої системи в цілому. Так само настройка Windows може включати видалення деяких програм або відключення з автозапуску цих програм, для прискорення запуску операційної системи.

Що потрібно знати перед викликом майстра?

  1.      Чи є у Вас інтернет?
  2.      Чи є у Вас в будинку, квартирі локальна мережа, WIFI, якщо так, потрібні параметри доступу до роутера і так далі.
  3.      Чи встановлено у Вас поштова програма?
  4.      Наявність драйверів пристроїв.