БЕЗПЕКА

 ESET NOD32 Smart Security

 ESET NOD32 Smart Security запобігає ризику зараження комп'ютера, виявляє і видаляє шкідливі програми, забезпечує захист від рекламного ПО, руткітів, шпигунських програм, троянів, вірусів, хробаків і інших погроз з інтернету.


  Проактивні технології. ESET NOD32 Smart Security проактивно виявляє і блокує більше 70% нових шкідливих програм, сигнатури яких ще не містяться у вірусних базах. * Захист електронної пошти. Новий блокувальник спаму запобігає появі в поштовій скриньці дратівливої ​​небажаної пошти, шахрайських і фішингових повідомлень.

   
* Захист конфіденційності. ESET NOD32 Smart Security виявляє і відключає шпигунські програми.
   
* Підвищена безпека. Двосторонній файервол із засобами виявлення вторгнень для захисту як вхідних, так і вихідних підключень до інтернету.
   
* Легкість. ESET NOD32 Smart Security задіює менше системних ресурсів, ніж аналогічні продукти. Це означає, що у користувача залишається більше часу на вирішення інших завдань.
Можливості ESET NOD32 Smart Security


   
проактивний захист
   
Програма ESET NOD32 Smart Security являє собою єдине інтегроване рішення, що забезпечує краще проактивне виявлення загроз.
   
Легкість і швидкість
    
ESET NOD32 Smart Security виявляє і усуває шкідливе ПО з мінімальним впливом на продуктивність комп'ютера.
   
точність
   
Передова технологія гарантує точне виявлення вірусів, троянів, шпигунських програм та інших загроз. Це означає, що ви можете користуватися інтернетом, грати в ігри, спілкуватися по електронній пошті з повною впевненістю в безпеці свого комп'ютера.
   
Антивірус + Антишпигун + Антиспам + Персональний файервол = ESET NOD32 Smart Security

   
Файервол ESET NOD32 Smart Security

   
Персональний файервол ESET NOD32 Smart Security забезпечує двосторонній захист, виявлення вторгнень і працює в трьох режимах.
   
* Звичайний режим. Забезпечує ненав'язливий захист для повсякденного використання, що не вимагає розуміння технології роботи файервола або складної настройки.
   
* Розширений режим. Пропонує досвідченим користувачам зручний інтерфейс для детальної настройки брандмауера.
   
* Режим на основі політик. Дозволяє адміністратору встановити і застосувати для брандмауера настроюється конфігурацію політик (тільки для бізнес версій).

   
Всі режими забезпечують фільтрацію протоколів і виявлення вторгнень.
   
Потужним засобом персонального брандмауера ESET NOD32 Smart Security є можливість позначати певні програми як підтримують мережеву роботу, на додаток до веб-браузерам Microsoft Internet Explorer і Mozilla Firefox.
   
Ця функція дозволяє позначати будь-який додаток, яке може використовуватися в мережі (наприклад, Microsoft Word), для більш суворої евристичної перевірки мережевих підключень, використовуваних додатком.

   
Антиспам ESET NOD32 Smart Security

   
Функція антиспаму забезпечує надійний захист від дратівливого спаму, а також захист від загроз, пов'язаних з електронною поштою, часто приймають форми, характерні для звичайного спаму.
   
В системі антиспаму використовуються правила на рівні клієнта і сервера, що забезпечують саму передову захист, недоступну для інших рішень, яким потрібна часта завантаження.

   
включена документація
   
* Вбудована оперативна довідка (доступна через клавішу F1)