Швидкість Інтернету

ГОЛОСУВАННЯ

Для пергляду телебачення Ви використовуєте :
 

ПІДТРИМКА

Ремонт комп'ютерів дома і в офісі. Комп'ютерна безпека. Допомога в установці програм.

Ремонт комп'ютерів і комп'ютерна допомога здійснюється без посередників, штатними фахівцями. Для такої послуги, як швидка комп'ютерна допомога часто головною вимогою виступає швидке реагування. Ми маємо в своєму розпорядженні постійним штатом співробітників, які готові швидко допомогти у вирішенні проблем в роботі ПК.

 

Діагностика, обслуговування, ремонт комп'ютерів дома і в офісі.

Компанія "Бітл.нет" забезпечує швидкий високоякісний ремонт комп'ютерів, ремонт блоків комп'ютерів, ремонт ноутбуків в офісі і вдома в будь-якому зручному для клієнта районі Чернігова. Фахівці нашої компанії якісно і в найкоротші терміни проведуть діагностику комп'ютера, ремонт комп'ютерів будь-якої складності, установку програм, установку Windows (XP, Vista ...), інших операційних систем, лікування вірусів, установку нових пристроїв і їх драйверів в систему, встановлення та налаштування мережевого обладнання (модеми, комутатори, WiFi адаптери та роутери). Підтримка комп'ютерна, допомога в установці та налаштування будь-яких програм - все це Ви знайдете у нас!

 

Терміновий ремонт комп'ютерів і ноутбуків.

Для приватних осіб і організацій, на даний момент найбільш затребувана і популярна з послуг, яка дає гарантії якісного виправлення різних неполадок комп'ютерних машин в стислі терміни. При ремонті комп'ютерів і установці Windows, кваліфікована комп'ютерна допомога надається відразу після прибуття сервісного інженера, який вирішить і усуне проблеми в програмному забезпеченні, а так само з комплектуючими.

 
Переустановка і установка операційних систем здійснюється з виїздом майстра до замовника. Фахівці проведуть швидку і якісну установку будь-якої версії Windows (Seven, Vista, Windows XP, 2000., 98, Me) і інших ОС, забезпечивши при цьому збереження всієї інформації, що знаходиться у Вашому комп'ютері, а також допоможуть Вам з установкою програм і їх налаштуванням у вас в офісі або вдома.
 

Ефективне лікування вірусів і забезпечення надійного антивірусного захисту - обов'язкова умова нормальної роботи з операційною системою і безпечного зберігання інформації. Фахівці нашої компанії із задоволенням забезпечать комплексну діагностику комп'ютера, швидке та ефективне лікування (видалення) вірусів, встановлення найбільш ефективних антивірусних програм в офісі і вдома. У разі неможливості видалити вірус - майстри можуть заново встановити Windows (переустановка Windows). Налаштування доступу до ресурсів Інтернету, батьківського контролю.


Захист інформації - одна з обов'язкових умов ефективного функціонування Вашої компанії. Фахівці нашої Компанії допоможуть Вам шляхом грамотного захисту баз даних (1С, «Парус» і т.д.), антивірусного захисту і лікування вірусів, розмежування прав доступу і контролю над використанням мережі Інтернет забезпечити найбільш ефективний захист конфіденційної інформації.

 
Установка комплексу програм – являє собою установку і настройку софта, потрібного для нормальної роботи користувача. Після установки чистої «Windows» як правило більша частина софта потрібного для зручної роботи або відсутня, або не зовсім влаштовує користувача. Наша компанія допоможе Вам в цьому.
 Настройка локальних мереж, Інтернет, WI-FI мереж, системне адміністрування. Будь-то вдома або в офісі, скрізь, де є два і більше комп'ютерів повинна бути настроєна локальна мережа. Зручності локальної мережі численні. Загальний доступ в інтернет, робота з файлами і програмами по мережі і багато іншого. Наші фахівці швидко і якісно налаштують локальну мережу, загальний доступ в інтернет, WI-FI мережу і забезпечать безпеку.
 
Збирання комп'ютерів на замовлення, заміна комплектуючих. Перевага складання комп'ютера під замовлення очевидні. Як правило, готові комп'ютери, які продаються в магазинах, не завжди можуть задовольнити Вас. Тому що, комп'ютер з магазину збирається, як попало, таким чином магазини, скидають не продають залишки на складі. Ми проконсультуємо і підберемо комплектуючі для Вашого ПК, що б він працював якісно та надійно.
  
  
  
 

 .