Установка програм. На перший погляд може здатися, що оптимальний soft кожен користувач комп'ютера може підібрати самостійно. Але блукаючи по просторах інтернет, Ви часто зіткнетеся з величезною кількістю софта, і зробити вибір буде досить складно. Ми надаємо послуги з встановлення та налаштування програм. Так само наші фахівці можуть підібрати оптимальний пакет програм для установки на Ваш комп'ютер, щоб Ви комфортно могли працювати. При установці програм потрібно враховувати наявність вільно місця на дисках, на які вони встановлюються. Так само, після установки програм потрібно їх налаштування, особливо це стосується програм, які працюють з інтернет.

Ще один не маловажний питання - це видалення програм. Видалення програм може вимагатися по ряду причин: застарілі програми, програми в яких відпала потреба або програми які перестали працювати. Ми рекомендуємо проводити видалення програм фахівцям, тому що софт, який видаляється з комп'ютера залишає за собою досить багато сміття, як на дисках, так і в системно реєстрі. Потрібно пам'ятати, неправильна чистка реєстру, а також системних файлів, може привести до збою роботи комп'ютера.

Послуги:

  1. Установка антивірусних програм, файрволов - антивірусні програми і файрволи використовуються для захисту комп'ютера від вірусів і атак з мережі інтернет.
  2.     Установка кодеків - програми здатні виконувати кодування і декодування даних або сигналу. Іншими словами це програми, без яких, ви не зможете виробляти перетворення відеофайлів, а також їх перегляд на Вашому комп'ютері.
  3.     Установка плеєрів - програми для перегляду відео файлів в різних форматах.
  4.     Установка архиваторов - програми для роботи з архівами такими як: rar, zip, arj і т.д.
  5.     Установка офісних програм - програми для роботи з текстом, перекладачі, органайзери, такі як: Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel, PROMT, Adobe Acrobat Reader ...
  6.     Установка графічних програм - програми для редагування і перегляду графічний файлів в різних форматах. Найпопулярніші на сьогоднішній день програми це: ACDSee і Adobe Photoshop, хоча є досить багато і інших.
  7.     Установка інтернет програм - це програми, які використовуються для роботи в інтернет. Як правило, стандартний набір таких програм включає в себе: браузер, для перегляду веб-сторінок; поштову програму (The Bat, Outlook Express ...), для роботи з поштою; програми для відправки миттєвих повідомлень (Skype, ICQ ...); download-менеджери - програми для завантаження файлів з мережі інтернет (FlashGet, ReGet, Download Master, Torrent ...).
  8.     Установка 1С підприємство - програма для ведення бухгалтерського обліку.
Наші фахівці швидко і якісно встановлять, налаштують або видаляти софт у Вас в офісі або вдома. Як це відбувається ? Ви телефонуєте нам, говоріть який софт Вам потрібен, ми підбираємо пакет програм і протягом години, двох наші фахівці проведуть його установку. Нижче вказані ціни на установку програм.
Установка програм ціни:
Найменування послуги
Ціна   (грн.)
Установка пакета Microsoft Office 2003/2007/2010/2013/2016 70 грн.*
Установка антивіруса. 50 грн.*
Установка і настройка почтового клієнта. 50 грн.*
Установка архіватора. 10 грн.*
Установка браузера. 10 грн.*
Установка застосувань для роботи с графікою. от 30 грн.*
Установка мультимедіа програм (кодеки, плеєри). от 20 грн.*
Установка перекладачів. от 20 грн.*
   

* Виклик комп'ютерного майстра коштує - 20 грн. (Якщо вартість всіх робіт перевищує 150 грн. Виклик майстра безкоштовний).