Видалення вирусів

Комп'ютерний вірусце шкідливий програмний код який має здатності до поширення в мережі інтернет, здатний дописувати себе до виконуваних файлів, і завдає шкоди комп'ютеру або користувачеві. Якщо з незрозумілих причин Ваш комп'ютер почав гальмувати або таємничим чином у Вас почали зникати файли, документи. А також більшість програм видають помилки, а кількість трафіку Інтернет перевищує всі норми, хоча Ви їм майже не користувалися. Будьте впевнені, Ваш комп'ютер заражений вірусом. В мережі Інтернет є величезна кількість антивірусних програм які можуть видалити вірус, але, як правило, якщо вірус вже проник на Ваш комп'ютер то встановлювати антивірусну програму вже марно бо сучасні віруси блокують роботу антивірусних програм і файрволов. Єдиний спосіб протистояти вірусу, що потрапив на комп'ютер - це видаляти його в ручному режимі. Різноманітність вірусних програм дуже велике, тому принципи зараження і впровадження в операційну систему можуть сильно відрізняться. Як правило, вірус, що потрапив на комп'ютер жертви, закачує з Інтернет додаткові модулі або окремі віруси, число яких може перевалити за 100.

Антивірусний захист:

Попадання вірусів на комп'ютер простіше запобігти, ніж їх ліквідувати. Основним засобом захисту проти вірусів є антивірусні програми. Антивірусна програма (антивірус) - програма для виявлення, лікування та запобігання підпадання вірусів на комп'ютер. Як правило, всі сучасні антивіруси мають свої модулі моніторингу, які стежать за файлової активністю, пам'яттю, мережею, поштою ... Велика частина антивірусних програм використовує метод виявлення вірусів на сигнатурах. Тобто коли антивірус аналізує файл, він звертається до антивірусних баз, складеним виробником даного антивіруса, якщо ділянка програмний коду відповідає коду сигнатури вірусу в базах, антивірусна програма може виконати ряд дій:

  1.      Видалити заражений файл;
  2.      Перемістити файл в карантин;
  3.      Заблокувати доступ до файлу;
  4.      Видалити з файлу частина шкідливого коду

Як правило, бази антивірусних програм щодня оновлюються виробниками антивірусів. Тому велика частина антивірусів вимагає підключення до інтернет. Найпопулярніші антивіруси на сьогоднішній день це - ESET Nod32, Kaspersky, Dr.Web, Norton AntiVirus, AVG AntiVirus Pro, McAfee VirusScan. Який антивірус вибрати, вибір за Вами, найголовніше довірити установку і настройку антивірусного забезпечення професіоналам.


Ціни на видалення вірусів:

Видалення вірусів може зайняти досить таки тривалий час, тому, при таких роботах, оплата здійснюється в погодинному режимі. Вартість 1 години роботи 70 грн, виклик майстра 20 грн., Якщо вартість робіт перевищує 150 грн. виклик майстра стає безкоштовним.
Якщо, при проведенні діагностики та визначення вартості робіт ціна буде занадто висока, наші фахівці можуть порекомендувати Вам переустановку операційної систем заново. Вартість дивіться в розділі установка Windows.

Найменування послуги
Ціна
(грн.)
Установка антивірусних програм
50 грн.*
Видалення комп'ютерних вірусів (почас. Оплата) 70 грн. в час*
Розблокування Windows будь-якої версії від вірусу 100 грн.*

* Виклик комп'ютерного майстра коштує 20 грн. . (Якщо вартість всіх робіт перевищує 150 грн. Виклик майстра безкоштовний).