Інтернет, мережа, WiFi

Налаштування локальної мережі, інтернет, WI-FI:

Комп'ютер + комп'ютер = локальна мережа, на будь-якому підприємстві, де є більше ніж один комп'ютер, має бути присутня локальна мережа. Ви запитаєте, а навіщо? Можливо, Ви і праві, якщо просто зв'язати два комп'ютери в єдину мережу і не налаштувати, то дійсно толку від такої мережі мало. Давайте розглянемо переваги має бути діюча локальної мережі. Якщо на підприємстві варто 1С підприємство (мережева версія), то при заході на комп'ютер де стоїть програмний продукт, більше трьох користувачів, у всіх трьох будуть гальма. І при обриві зв'язку комп'ютера з головним (де встановлена ​​база) зависання 1С буде у всіх, плюс можливий збій роботи бази. А ось якщо налаштувати сервер терміналів всі ці проблеми відпадуть самі собою. Налаштування WI-FI мережі дає всі ті ж переваги що і звичайна дротова мережа (загальний доступ в інтернет ...). Але головна її перевага в тому, якщо у Вас в офісі або вдома зроблений ремонт і Ви не хочете довбати стіни то WI-FI - бездротова мережа це рішення саме для Вас. Зверніть увагу, настройка WI-FI мережі з метою безпеки Ваших даних повинна виконуватися виключно фахівцями.

Також комп'ютерна мережа дає переваги такі як:

  1. Продуктивність праці співробітників, не треба бігати від комп'ютера до комп'ютера, по різних кімнатах, з флешками.
  2.     Налаштування мережевого принтера дає можливість друкувати з будь-якого комп'ютера на одні принтер.
  3.     Загальний доступ в Інтернет - забезпечити кожного співробітника доступом до Інтернету.
  4.     Якщо є відеосистема спостереження можна організувати доступ співробітника які мають право на перегляд.
  5.     У WI-FI мереж, є ряд переваг. WI-FI - Wireless LAN радіоканальні мережу. При переїзді офісу переваги такої мережі очевидні, непотрібно тягнути дроти, довбати дірки в стінах. Просто поставили, підключили і все працює. Дуже великий плюс для користувачів з ноутбуками, які можуть, переміщається по офісу в межах роботи мережі.
  6.     Для домашніх користувачів, які хочуть грати по мережі, мати загальний доступ в Інтернет, спільно використовувати принтер - це ідеальне рішення.

 

Налаштування мереж, Інтернет, WI-FI ціни:
Наименование услуги Цены 
(грн.)
Налаштування локальної мережі (1 робоче місце) 50 грн.*
Налаштування інтернет (1  робоче місце) 50 грн.*
Налаштування WI-FI роутера (включає настройку до 3 робочих місць) 70 грн.*
* Виклик комп'ютерного майстра коштує 20 грн. . (Якщо вартість всіх робіт перевищує 150 грн. Виклик майстра безкоштовний).

Налаштування локальної мережі - включає в себе настройку одного комп'ютера, підключеного до сервера, роутера, іншого комп'ютера.

Налаштування інтернет - настройка загального доступу до інтернет, через шлюз або через інший комп'ютер в мережі. Налагодження підключення комп'ютера до інтернет, настройка АDSL модему ...

Налаштування WI-FI - повне налаштування WI-FI роутера для об'єднання комп'ютерів в локальну мережу, як по радіоканалу, так і по проводах. А також для забезпечення спільного доступу в інтернет.