Налаштув. комп'ютера

Продуктивність комп'ютера багато в чому залежить від його налаштування. Правильна настройка комп'ютера забезпечить безперебійну, стійку роботу на тривалий термін. Як правило, при покупці нового комп'ютера, на ньому не варто операційна система, або вона не налаштована як треба. Налаштування комп'ютера включає в себе:

Чистку реєстру, чистку не потрібних файлів * .tmp, * .log ... - після установки операційної системи на дисках залишається багато сміття (так звані тимчасові файли) які не приносять користі, і лише займають місце на дисках. Так само, в процесі установки програм створюється в реєстрі безліч непотрібних записів, обсяг яких досить таки великий. Тому після установки операційної системи і програм, рекомендується виконати чистку реєстру і тимчасових файлів.

Налаштування BIOS, оновлення BIOS - Базова підсистема введення / виводу (Basic Input-Output System) скорочено BIOS, зберігається в окремому чіпі материнської плати і відповідає за спільну роботу «заліза» і операційної системи. BIOS - це посередник, найважливіший компонент будь-якого сучасного комп'ютера. На сайтах виробників материнських плат, як правило можна скачати свіжі версії BIOS-a для своєї материнської плати. Ми рекомендуємо раз на 3 місяці перевіряти наявність оновлень. Як правило, в новому BIOS-е виправляють колишні помилки або додають нові опції роботи материнської плати.

Під час налаштування BIOS потрібно бути вкрай обережним, неправильна установка параметрів може привести до неправильної роботи комп'ютера або зовсім до його поломки.

Тонка оптимізація роботи операційної системи - на дану тему в мережі є безліч форумів, статей, але виконання оптимізації роботи комп'ютера, ми рекомендуємо довірити фахівцям. Потрібно знати, що можна відключати, що не можна і які зміни можна проводити в системному реєстрі. Налаштування комп'ютера на слабких машинах, для збільшення швидкості роботи, як правило включає в себе відключення відновлення системи, автоматичного оновлення, і відключення ряд служб, які не використовуються на даному комп'ютері, відключенням візуальних ефектів і таких прикладів можна навести досить багато. В інтернеті з налаштування, і оптимізації роботи комп'ютерів є величезна кількість програмного забезпечення, яке з них краще або гірше судити Вам, в будь-якому випадку до такого софту потрібно ставитися з обережністю. Перед тим як, використовувати таке програмне забезпечення, потрібно уважно ознайомитись з відгуками і уважно вивчити інструкціію. Якщо Вам потрібна настройка комп'ютерів в Києві телефонуйте нам.

При оптимізації потрібно бути дуже обережним, щоб Вам не довелося після «такої оптимізації» перевстановлювати Windows.

Наші фахівці завжди готові прийти до Вас на допомогу пов'язану з налаштуванням комп'ютера. Замовляйте послуги по налаштуванню комп'ютера у нас і Ви залишитеся задоволені.

Перед викликом майстра переконливе прохання повідомити по телефону мінімальну інформацію.

    
Яка операційна система у Вас встановлена ​​на комп'ютері?
    
Чи є інтернет?
    
З якої причини Ви вирішили замовити настройку комп'ютера (сильно гальмує, з'являються помилки ...)?

Настройка комп'ютера ціна:

Найменування послуги
Ціна
(грн.)
Настройка комп'ютера ** 100 грн.*
Настройка 1 почтового ящика в почтовій програмі. 30 грн.*
Очистка реєстра 50 грн.*
Очистка диска C: 50 грн.*
* Виклик комп'ютерного майстра коштує 20 грн. . (Якщо вартість всіх робіт перевищує 150 грн. Виклик майстра безкоштовний).

** Налаштування комп'ютера включає в себе, чистку реєстру, чистку автозапуску програм, чистку тимчасових файлів, оптимізації роботи системи, установку спеціалізованого софту, настройку BIOS.