В наш час майже в кожному будинку або офісі є комп'ютер. Сьогодні не можна уявити роботу будь-якої компанії без комп'ютерів. Комп'ютери заповнили не тільки наші робочі місця а й знайшли місце у нас вдома для розваг. А що робити якщо комп'ютер зламався? Відповідь проста, звернеться в сервісний центр по ремонту комп'ютерів. Сьогодні безліч компаній має або власного системного адміністратора або отримує послуги з обслуговування комп'ютерів від сторонніх компаній, що спеціалізуються на цьому (ІТ - аутсорсинг). Ремонт комп'ютерів, ось два головних слова за якими спеціалізується наша компанія, і не важливо, що сталося з вашим комп'ютером, може він не включається, або в нього проникли віруси, не працює інтернет, весь час зависає і тд. тп. Будьте впевнені, фахівцями (майстрами по комп'ютерах) нашої компанії буде проведена ретельна діагностика і усунення проблем.

Вибір сервісного центру по ремонту комп'ютерів, звичайно, залишається за Вами, але ми постараємося перерахувати, чому з нами вигідніше. Головна наша перевага це широкий спектр послуг на ринку it технологій. Ми можемо не тільки зробити ремонт комп'ютера, а також заправити картриджі, усунути проблеми з сайтом, оновити 1С, провести настройку комп'ютерів, усунути проблеми з мережею чи налаштувати інтернет. З чого починається ремонт комп'ютерів? Перш за все, з дзвінка майстру по комп'ютерам, далі Ви повинні коротко описати проблему, і останні Ваші дії (після чого комп'ютер зламався). Після майстер приїжджає до Вас, і проводить діагностику. Якщо проблеми пов'язані з апаратною частиною, майстер по комп'ютеру записує ті деталі, які вимагають заміну, називає приблизну вартість. І як правило на наступний день робить заміну. Якщо ж поломка комп'ютера пов'язана з програмною частиною, злетіли драйвера, комп'ютер заражений вірусом, або його просто потрібно почистити і налаштувати то проблема, як правило, вирішується на місці. Загалом, замовляючи ремонт комп'ютерів у нас, Ви отримує якісні послуги. Наш комп'ютерний майстер завжди готовий вирішити будь-які проблеми з комп'ютером.

Ремонт комп'ютерів ціни:

Наименование услуги Цены
(грн.)
Діагностика комп'ютера 30 грн.*
Ремонт комп'ютера с заміною комплектуючих 70 грн.*
Ремонт комп'ютера без заміни комплектуючих залежно від ремонта.*
Профілактика комп'ютера (чистка системного блока) у нас в сервісі 80 грн.*
Профілактика комп'ютера (чистка системного блока) на місці клієнта 100-150 грн.*

* Виклик комп'ютерного майстра коштує 20 грн. . (Якщо вартість всіх робіт перевищує 250 грн. Виклик майстра безкоштовний).