Встановлення драйверів

Установка драйверів. Після установки операційної системи «Windows», для нормальної роботи комп'ютера, як правило, потрібно встановити драйвера пристроїв. Давайте для початку визначимо значення слова драйвер. Драйвер пристрою - це програма за допомогою, якої конкретний пристрій знає, як взаємодіяти з операційною системою. У сучасній операційній системі велика частина драйверів пристроїв присутній і як правило вони встановлюються разом з "Windows". Але, є недоліки установки таких драйверів, по-перше, з моменту випуску операційної системи розробниками були зроблені оновлення драйверів, а також можливо і усунення помилок. Для того щоб ваш комп'ютер працював нормально, потрібно постійно стежити за своєчасним оновленням драйверів, тоді Ваш комп'ютер не буде доставляти Вам незручності, пов'язані з неполадками і помилками. Для того щоб подивитися список встановлених пристроїв в системі, потрібно клікнути по значку на робочому столі Мій комп'ютер правою кнопкою миші натиснути «Властивості» перейти на вкладку «Обладнання» і натиснути кнопку Диспетчер пристроїв, таким чином Ви викличте вікно диспетчера пристроїв. У цьому вікні відображаються всі пристрої, встановлені в системі, а також пристрої, для яких драйвера не були знайдені або які працюють неправильно. Потрібно знати: неправильно встановлені драйвера можуть привести до ненормальною роботі встановленого обладнання або зовсім до збою роботи операційної системи.

Якщо Вам потрібна установка драйверів на комп'ютер, або налаштувати принтер, або встановити нове обладнання, телефонуйте нам. Фахівці нашої компанії швидко та якісно проведуть установку драйверів, оновлення драйверів, видалення драйверів в разі збою комп'ютера.

Установка драйверів ціна:
Найменування послуги
Ціна
(грн.)
Комплексна установка драйверів 50* грн.
Настройка принтера 45* грн.
* Виклик комп'ютерного майстра коштує 20 грн. . (Якщо вартість всіх робіт перевищує 150 грн. Виклик майстра безкоштовний).
Що потрібно знати перед викликом майстра по установці драйверів.

     Якщо Ви купили обладнання, наприклад принтер, сканер, потрібно точно назвати його модель.
     Обов'язково вказати, яка операційна система встановлена на комп'ютері.
     Наявність драйверів.

Якщо Ви відповіли на головні питання зазначені вище, у Вас не виникне непорозумінь з майстром.