Збирання комп'ютерів на замовлення. Зібрати комп'ютер під замовлення - це правильне рішення. Як правило, готові комп'ютери, які продаються в магазинах, не завжди можуть задовольнити Вас. Комп'ютер з магазину збирається таким чином, що б скинути не продають залишки на складі. За нашими спостереженнями (комп'ютери які приносять нам на ремонт), більша частина обладнання не відповідає один одному. Наприклад, для заманювання клієнта, ставати потужний процесор при цьому материнська плата встановлюється нижче середньої, з низькою частотою шини процесора. Або ж пам'ять встановлюють неправильно, хоча «материнка» підтримує Dual Channel (двоканальний режим). І таких прикладів можна навести багато. Це не означає, що складання комп'ютера вироблялися не фахівці, просто у них при складанні була поставлена ​​зовсім інше завдання. Збірка комп'ютера на замовлення нашими фахівцями це ретельний підбір всіх комплектуючих для вашого нового комп'ютера, що б він працював якісно і надійно довгі роки.

Принцип складання комп'ютерів у нас такий: Ви називаєте суму, яку можете витратити і говорите, що хочете в ньому бачити (модем, тюнер ...) і завдання, які хочете на ньому вирішувати, а ми на цю суму збираємо максимально кращий комп'ютер.

Фахівці нашої компанії проведуть безкоштовно, консультацію, підбір комплектуючих. Так само Ви можете відразу замовити повну установку Windows, яка включає в себе і настройку комп'ютера, установку комплекту програм, антивірусний захист, таким чином Ви отримуєте готовий до роботи персональний комп'ютер.

Збирання комп'ютерів на замовлення ціна:

Найменування послуги
Ціна
(грн.)
Збирання комп'ютерів на замовлення 200 грн.
Комплексна установка Windows при замовленні збирання
150 грн