БЕЗПЕКА

ESET NOD32   

 Антивірус розроблений на основі популярної технології ThreatSense®. Система дозволяє проактивно виявляти і знешкоджувати більше вірусів, шпигунських програм, рекламного ПО, фішинг-атак, руткітів і інших інтернет-загроз, ніж будь-яка інша програма.

 
* Проактивний захист. Популярна технологія ThreatSense® поєднує кілька рівнів виявлення, завчасно надаючи захист від інтернет-загроз.

   
* Точне виявлення. Антивірус ESET NOD32 точно виявляє відомі і невідомі загрози. Це підтверджується нагородами незалежних тестуючих лабораторій. При цьому слід зазначити нульові показники в тестах на визначення помилкового спрацьовування.
   
* Невеликий обсяг оновлень. Рішення вимагає менше пам'яті і потужність ЦП. Робота антивіруса практично не позначається на продуктивності комп'ютера, залишаючи користувачеві більше можливостей для ігор, перегляду інтернет-ресурсів і роботи з електронною поштою.
   
* Висока швидкість сканування. Ефективність програми забезпечує високу швидкість сканування і оновлення продуктів. Фоновий режим роботи робить її практично непомітною для користувача.
   
Версія 3.0 антивіруса ESET NOD32 - нові можливості:


   
Щодня з'являються сотні нових видів загроз, зростає потреба в рішенні, яке теж постійно розвивається. Версія 3.0 Антивірусу ESET NOD32 пропонує наступні можливості:

   
* Підтримка Windows 2000 / XP / Vista;
   
* Повна інтеграція з центром безпеки Windows;
   
* Покращений графічний інтерфейс;
   
* Покращена очищення - автоматичне видалення виявлених загроз;
   
* Більш швидке сканування.

   
*** У разі якщо ви користуєтеся Windows 95 або 98, ми рекомендуємо вам версію 2.7 антивіруса ESET NOD32.

   
Системні вимоги

   
* Підтримувані процесори: 32-розрядний (x86) і 64-розрядний (x64) Intel®, AMD® або 100% сумісний
   
* Операційні системи: Microsoft Windows 2000,, Microsoft Windows XP (32-розрядні і 64-розрядні версії), Microsoft Windows Vista (32-розрядні і 64-розрядні версії)
   
* Пам'ять: У середньому 33-38 МБ
   
* Обсяг дискового простору (завантаження): 16 МБ
   
* Обсяг дискового простору (установка): 78 МБ

   
необхідну документацію
   
* Вбудована електронна довідкова система (доступна при натисканні клавіші F1).

 


 Сайт техпідтримки http://www.esetnod32.ru/support/