БЕЗПЕКА

 Eset Smart Security

Eset Smart Security - повноцінна система безпеки від компанії Eset, яка об'єднує в собі антивірус, модуль боротьби зі шпигунським програмним забезпеченням, персональний брандмауер і модуль боротьби з небажаними поштовими розсилками. Кожен модуль Smart Security налаштований на взаємодію з іншими частинами програми, що дозволяє забезпечувати повний захист комп'ютера і, що важливоо, оптимально використовувати ресурси системи.

ESET NOD32 Smart Security Business Edition забезпечує підтримку файлових серверів Windows, Novell Netware і Linux / FreeBSD та їх захист від відомих і невідомих вірусів, хробаків, троянських і шпигунських програм, а також інших інтернет-загроз. У рішенні існує можливість сканування по доступу, за запитом і автоматичне оновлення.
Рішення має функціональні можливості і гнучкістю, яких потребує будь-яка компанія:

• Установка на сервер. Версія для корпоративних клієнтів ESET NOD32 Smart Security може бути встановлена ​​як на сервер, так і на робочі станції. Це особливо важливо для компаній, що прагнуть до підтримки своєї конкурентоспроможності, оскільки сервери уразливі для атак не менше, ніж звичайні робочі станції. Якщо сервери не будуть захищені, один вірус може пошкодити всю систему.
• Віддалене адміністрування. За допомогою програми ESET Remote Administrator можна контролювати і адмініструвати програмне рішення по безпеці з будь-якої точки світу. Особливу важливість цей фактор має для компаній, розподілених географічно, а також для системних адміністраторів, що віддає перевагу віддалену форму роботи або знаходяться в роз'їздах.
• Можливість «Дзеркала». Функція дзеркала ESET NOD32 дозволяє ІТ-адміністратору обмежити смугу пропускання мережі шляхом створення внутрішнього сервера оновлень. В результаті у рядових користувачів немає необхідності виходити в Інтернет для отримання оновлень, що не тільки дозволяє економити ресурси, але також скорочує загальну уразливість інформаційної структури.