БЕЗПЕКА

Comodo Internet Security. Безкоштовний захист для домашньої мережі

Вийшла нова версія безкоштовного пакета для забезпечення безпеки Comodo Internet Security. До її складу входять антивірус, брандмауер і модуль проактивного захисту. Ця програма цікава не тільки своїм безкоштовним статусом, але також невеликим розміром дистрибутива і доброзичливістю до користувача. У базі даних брандмауера більше 10 тисяч додатків, які програма класифікує за рівнем ризику, наприклад, "безпечне", "шпигунський модуль", "рекламний модуль" і т.д. Програма має простий інтерфейс, в якому нескладно розібратися і завдяки якому можна швидко зрозуміти, де знаходиться той чи інший параметр. За допомогою Comodo Internet Security можна створювати правила, забороняючи певним додаткам виходити в Інтернет, стежити за трафіком в реальному часі і багато іншого. Є і система автоматичних оновлень.

 Eset Smart Security

Eset Smart Security - повноцінна система безпеки від компанії Eset, яка об'єднує в собі антивірус, модуль боротьби зі шпигунським програмним забезпеченням, персональний брандмауер і модуль боротьби з небажаними поштовими розсилками. Кожен модуль Smart Security налаштований на взаємодію з іншими частинами програми, що дозволяє забезпечувати повний захист комп'ютера і, що важливоо, оптимально використовувати ресурси системи.

 ESET NOD32 Smart Security

 ESET NOD32 Smart Security запобігає ризику зараження комп'ютера, виявляє і видаляє шкідливі програми, забезпечує захист від рекламного ПО, руткітів, шпигунських програм, троянів, вірусів, хробаків і інших погроз з інтернету.

Антивірус Avast !: безкоштовний і ефективний


Зараз, коли віруси і їх модифікації виходять мало не через кожні п'ять хвилин, вірусні епідемії змінюють одна одну, а всі паролі вже давно викрадені "троянами", в світі антивірусів панує відносний спокій. Але сьогодні ми хочемо розповісти про незвичайне явище на цьому ринку: безкоштовному (для домашнього використання) антивірус Avast !, здатному потягатися з іменитими побратимами.

ESET NOD32   

 Антивірус розроблений на основі популярної технології ThreatSense®. Система дозволяє проактивно виявляти і знешкоджувати більше вірусів, шпигунських програм, рекламного ПО, фішинг-атак, руткітів і інших інтернет-загроз, ніж будь-яка інша програма.